Fremtidsfabrikken search
facebook linkedin youtube
 
 
 
 
 

FILM OG KLIP

KLIK HER FOR MENU

 

 

Adam Montandon om Formalizing the Freaky, managing the Mindblowing and Structuring the Strange

 

Hør Adam Montandon vende vores tænkning på hovedet, så vi lander med et andet perspektiv - fra peptalk på fabrikken den 28. oktober 2016.

 

Lene Tanggaard om Opfindsomhed, Kreativitet og Innovation

Der var inspiration at hente, da professor Lene Tanggaard holdt foredraget Opfindsomhed den 30. august 2016. For hvad betyder det at arbejde kreativt eller innovativt? Hvori består forskellen på de to begreber? Det er vi mange, der roder rundt i.

 

Hør professor Lene Tanggaard​ give sit bud på begreberne Opfindsomhed, Kreativitet og Innovation - og sammenhængen mellem disse.

Kreativt Topmøde med Thomas Borgen

Der var kreativt topmøde på Fremtidsfabrikken, da Danske Banks øverste chef Thomas Borgen kom på besøg den 24. september 2015. Se hvad det gik ud på og hør hvad Thomas Borgen top med sig hjem fra Sydfyn.

 

”Jeg har oplevet et stort engagement og store evner i kombination med kreativitet, visioner og så en samstemmighed mellem kommunen og de private erhvervsdrivende, og det er vigtigt for at få tingene til at fungere”, Thomas Borgen citat fra artikel i Fyns Amts Avis den 27. september 2015.

Jacob Bøtter med UnBoss

Hør hvad serieiværksætter og forfatter Jacob Bøtter havde på hjertet, da han besøgte Fremtidsfabrikke

 

 

 

 

Christian Stadil om kreativitet

Fra workshoppen om huset Fremtidsfabrikken, hvor Christian Stadil var peptalker om I bad med Picasso

Lyden af iværksætteri

 

Lyden af Fyn - Svendborg

Erling Hjernø og Rasmus Skovmand: "Sammen med iværksættere på Fremtidsfabrikken fandt vi lyden af et tågehorn, der skulle bruges når man gjorde opmærksom på sig selv og sit firma, meditations klokker til at finde ro. Champagne propper til at fejrer, når succesen kommer i hus og som hos sømændene i Marstal var håndværket vigtigt. Frem for alt at have udholdenhed til at gå sine egne veje".

Fremtidsfabrikken in English

Film om projektet Fremtidsfabrikken Sydfyn og det kreative iværksætterhus. Filmen blev lavet i forbindelse med, at Erhvervsstyrelsen i maj 2014 udvalgte Fremtidsfabrikken Sydfyn, som et af de to projekter Danmark indstillede til European Entrepreneurship Award i 2014. Vi vandt den desværre ikke den europæiske konkurrence, men blev den danske vinder!

 

Fremtidsfabrikken   |   fremtidsfabrikken@svendborg.dk   |   Tlf. (+45) 30174460