Fremtidsfabrikken search
facebook linkedin youtube
 

SÅDAN BLIVER DU INDBYGGER

KLIK HER FOR MENU

INFORMATION:

HVEM: Kreative iværksættere og mikrovirksomheder kan leje kontorer og arbejdspladser

HVORDAN: Send en mail til fremtidsfabrikken@svendborg.dk

KOM OG SE: Du er velkommen til at komme forbi og se vores iværksættermiljø.

Har du lyst til at arbejde i et kreativt miljø og blive en del af et iværksætterfællesskab?

Kreative iværksættere og mikrovirksomheder, som ikke har brug for et værksted, kan leje kontor og arbejdsplads i fabrikken. Det forventes, at du flytter din virksomhedsadresse ind på Fremtidsfabrikken, når du er fuldtidslejer i huset.

 

Screening af lejere

For at få et dynamisk, kreativt miljø med netværk og synergi mellem indbyggerne og fabrikkens øvrige brugere, screenes kommende lejere i forhold til:

  • KREATIVITET: Fabrikken har til formål at udvikle de kreative erhverv og give gode vækstbetingelser for kreative iværksættere.
  • DIVERSITET: Vi skal sammensætte supplerende kompetencer og personligheder i fabrikken, da diversitet i faglighed og etableringsgrad blandt brugerne understøtter kreativitet, videndeling og projektsamarbejder.
  • FÆLLESSKAB: Den enkelte iværksætters motivation til at involvere sig i et forpligtende fælleskab i fabrikken og være med til at skabe et levende dynamisk miljø.

 

Hvis du gerne vil være indbygger i fabrikken, så sender du en mail til fremtidsfabrikken@svendborg.dk. Skriv dine kontaktdata, og hvad du laver i din virksomhed eller gerne vil lave i din kommende virksomhed. 

 

Derefter mødes vi til en snak om, hvilke kontorer eller kontorpladser vi har lige pt og hvad det vil sige at være en del af et forpligtende fællesskab.

 

Fremtidsfabrikken   |   Jessens Mole 11   |   5700 Svendborg   |   fremtidsfabrikken@svendborg.dk   |   Tlf. (+45) 30174449