Fremtidsfabrikken search
facebook linkedin youtube
 

VISIONEN

KLIK HER FOR MENU

Vores vision for huset er ...

Et innovativt og dynamisk miljø, hvor nye og etablerede iværksættere mødes, arbejder, opbygger netværk og lader sig inspirere.

Et mødested for iværksættere i huset og andre iværksættere på Sydfyn, som gerne vil være en del af miljøet, netværket og særlige events.

 

Hvad er det for et hus vi vil skabe? 

Huset skal have en identitet, som brugerne kan identificere sig med. Det at have kontor i huset bliver en del af virksomhedernes brand. Det skal være et sted, hvor virksomheder og organisationer finder nye løsninger og samarbejdspartnere. Huset skal være så stærkt et brand, at det kan tiltrække iværksættere udefra og skabe tilflytning.

 

Arbejdspladserne er grundstenen i huset. De suppleres med faciliteter og aktiviteter, der tilsammen giver optimale rammer at drive og udvikle sin virksomhed i. Menneskerne er kulturbærende, og de rigtige brugere er grundlaget for et succesfuldt hus.

 

 

Det forpligtende fællesskab

Som indbygger i huset er du en del af et forpligtende fællesskab, hvor du bidrager til fællesskabet i form af sparring med andre, udveksling af erfaringer, hjælper med udfordringer og beder om eller modtager hjælp fra andre (it’s give and take).

 

Du kan også nå så langt i udviklingen af din virksomhed, at du ikke længere har behov for input fra andre, og heller ikke har overskud til at hjælpe andre – og det er så her, at du er vokset ud af fællesskabet og dermed fabrikken. 

Fremtidsfabrikken   |   Frederiksgade 8   |   5700 Svendborg   |    fremtidsfabrikken@svendborg.dk   |   Tlf. (+45) 30174450