Fremtidsfabrikken search
facebook linkedin youtube
 
 
 
 

START-UP PLADSER

KLIK HER FOR MENU
INFORMATION:

LOKALENAVN: Løsdriften

LEJEMÅL: Fast fuldtidsplads

BEGRÆNSNING: Max 1 år

HVEM: Nystartede IT og maritime fuldtidsiværksættere

ANTAL PLADSER: 3

FACILITETER: Hævesænkeborde, kontorstole, WIFI samt fri brug af mødelokaler

MÅNEDSLEJE: 1.000 kr pr mdr inkl. forbrug

DEPOSITUM: Ingen

LEDIGE PLADSER: Der er pt ledige pladser

Er du en nystartet iværksætter med behov for en arbejdsplads?

Du kan leje en af de tre start-up-pladser i vores åbne kontor Løsdriften. Kontoret er fuldt møbleret, så det er plug-and-play, hvor du bare kommer med din PC/Mac/laptop og andre arbejdsredskaber.

 

I vil være tre start-up-virksomheder, der kan støtte og sparre med hinanden om de udfordringer, som I står overfor i jeres helt nye virksomheder. Og I får netværk og kolleger i resten af fabrikken, der gerne hjælper og deler ud af deres erfaringer.

 

Som indbygger med en start-up-plads har du udvidet adgang til rådgivernetværket Boost Bizz Network, så du kan få vejledning og støtte i opstarten af din virksomhed.

 

Løsdriften er møbleret med hævesænkeborde, kontorstole, sofa, bløde stole og dartspil. Der er WIFI og kablet netadgang. Som indbygger i fabrikken kan du frit benytte caféområdet, 2. sal og terrassen ved indgangen, ligesom der er fri brug af mødelokalerne, når de ikke er lejet ud.

 

For at kunne få en af de tre start-up pladser skal du have et CVR-nr., der ikke er ældre end 6 mdr. Du kan leje en start-up plads i max. 1 år, hvorefter du kan leje pladser andre steder i fabrikken på lige vilkår med de øvrige indbyggere.

 

 

Fremtidsfabrikken   |   Frederiksgade 8   |   5700 Svendborg   |    fremtidsfabrikken@svendborg.dk   |   Tlf. (+45) 30174450