Fremtidsfabrikken search
facebook linkedin youtube
 
 
 
 

NETVÆRKET

KLIK HER FOR MENU
 

Netværket omkring fabrikken er ...

Netværket er alle de iværksættere på Sydfyn, som gerne vil være en del af Fremtidsfabrikkens miljø, netværk og særlige events, og det er iværksætternes kunder og samarbejdspartnere. Husets er også åbent for Fremtidsfabrikkens samarbejdspartnere og de virksomheder, som lejer multirum og mødelokaler. En vigtig del af netværket er de virksomheder og organisationer, der kommer i huset for at finde samarbejdspartnere og leverandører og deltage i innovationsprocesser og andre udviklingstiltag.

 

SIMAC

Sydfyns og Danmarks maritime uddannelsesinsitution, som i de kommende arbejder på at bygge et nyt topmoderne maritimt uddannelsescenter på Svendborg Havn. I tilknytning hertil kommer et erhvervshus, som Fremtidsfabrikkens iværksætterhus kan blive fødekæde til.

 

Fyns Maritime Klynge

Fyns Maritime Klynge er et professionelt netværk for virksomheder, uddannelsesinstitutioner og erhvervsfremmeaktører. Klyngen arbejder for at skabe videndeling og innovation mellem virksomheder, uddannelsesinstitutioner og erhvervsfremmeaktører inden for det maritime erhverv på Fyn.

 

IT-Sydfyn

Foreningen IT-SydFyn er et nydannet netværk, som ønsker at skabe viden, danne netværk og udbrede kendskabet til, og om, IT-virksomheder på Sydfyn. I netværket ønsker vi, at alle, der arbejder med IT i alle former – både i de deciderede IT-virksomheder og IT-folk i andre typer virksomheder, vil deltage og blive en aktiv del af netværket.

 

BIZZ Network - rådgiverne

BIZZ Network er et netværk af rådgivere (revisorer, advokater, bankrådgivere, private og offentlige virksomhedskonsulenter m.fl.), der har deltaget i Boost Bizz Sydfyn forløbet, og dermed har særlige kompetencer i at samarbejde med iværksættere og ildsjæle. Det er netværkets formål at løfte iværksættere og være med til at skabe vækst samtidig med at rådgiverne udvikler sig selv og deres rådgivning i samspil med hinanden og iværksætterne. BIZZ Network mødes på Fremtidsfabrikken og vejleder iværksættere i det månedlige SurfBOARD og Bizz Network Caféer samt individuelt på ad hoc basis.

 

Fremtidsfabrikken - kreativt iværksætterhus

Iværksætterkollegerne i den anden Fremtidsfabrik er naturlige samarbejdspatnere og sparringspartnerne på tværs af miljøerne.

 

Fremtidsfabrikken   |   Frederiksgade 8   |   5700 Svendborg   |    fremtidsfabrikken@svendborg.dk   |   Tlf. (+45) 30174450