Fremtidsfabrikken search
facebook linkedin youtube
 
 
 
 
 
 

OM FABRIKKEN

KLIK HER FOR MENU
 

Bliv en del af et kreative miljø og netværk

Fremtidsfabrikken er et kreativt iværksætterhus på Svendborg Havn. Her finder du et kreativt og dynamisk miljø, hvor nye og etablerede iværksættere mødes, arbejder, opbygger netværk og lader sig inspirere. Huset er til for både de iværksættere, der arbejder i huset <<INDBYGGERNE>>, de andre kreative på Sydfyn, som gerne vil være en del af miljøet, netværket og særlige events <<NETVÆRKET>> og begge parters kunder og samarbejdspartnere.

 

Som organisation eller virksomhed er du meget velkommen til at leje vores multirum og innovations- og møderum til undervisning, workshops og netværkevents. Lokalerne er indrettet, så de inspirerer og understøtter kreative processer, og i huset kan vi også hjælpe dig med at finde spændende undervisere, foredragsholdere og facilitatorer.

 

I det hele taget er Fremtidsfabrikken stedet, hvor du finder spændende samarbejdspartnere og leverandører, der kan være med til at udvikle din virksomhed.

 

Vi tilbyder løbende kurser, workshops og faglige netværkevents, der er med til at udvikle iværksættere fagligt og personligt, og som styrker de sociale bånd i husets mange netværk. 

 

Fremtidsfabrikken er en del af Svendborg Kommune, der med iværksætterhuset ønsker at give de bedste vækstbetingelser for iværksættere og mikrovirksomheder i de kreative erhverv. 

Svendborg Kommune

 

Fremtidsfabrikken   |   Jessens Mole 11   |   5700 Svendborg   |   fremtidsfabrikken@svendborg.dk   |   Tlf. (+45) 30174449