Fremtidsfabrikken search
facebook linkedin youtube
 
 
 

DRØMMEREN

KLIK HER FOR MENU
INFORMATION:

LOKALENAVN: Drømmeren

LEJEMÅL: Heldag og halvdag for alle. Timebasis kun iværksættere

HVEM: Alle iværksættere, virksomheder og organisationer, der vil udvikle og netværke

ANTAL PERSONER: maks 8

STØRRELSE: 30 m2

FACILITETER: Mobile borde med flexibel opsætning, stole, WIFI, whiteboard, flipover, bolde og reol med dimser. Projektor kan stilles op

PRIS: 2.000 kr. pr dag. 1.250 kr pr pr halvdag for lokaleleje

Innovations- og mødelokale til leg og fantasi

Drømmeren er et lokale, hvor der kan tænkes ud af boksen. Her kan alt ske. Møblerne er mobile og kan hurtigt tilpasses det næste, der skal ske i processen. Med de store bolde, kan kroppen også bringes i spil. På den store væg er der plads til plancher og post-it. I reolen er der farverige ting og dimser, der kan inddrages i legen - eller reolen vendes rundt, når farverne forstyrer. 

 

Drømmeren er et flot lyst møderum, som du naturligvis også kan anvende til helt almindelige møder. Her er højt til loftet og udsigt over havnen.

 

Når du lejer innovations- og møderum, køber du forplejning (morgenmad, frokost, kaffe, te, kage, frugt mm) hos caféen. Forplejningen anrettes i caféen og/eller møderummet efter aftale med caféværten. Der kan ikke medbringes egen forplejning i innovations- og møderum.

 

Alle iværksættere, virksomheder eller organisationer kan leje Drømmeren for en hel dag eller halv dag. Udlejning på timebasis er forbeholdt iværksættere.

Fremtidsfabrikken   |   fremtidsfabrikken@svendborg.dk   |   Tlf. (+45) 30174449