Fremtidsfabrikken search
facebook linkedin youtube
 

METODEN

KLIK HER FOR MENU
 

Vi skaber vækst og udvikling i den nye netværksøkonomi

 

Siden Fremtidsfabrikken blot var et projekt, har vi at skabe udvikling på vores egen måde med følgende mission:

 

"Fremtidsfabrikken skal fremme en særlig sydfynsk model, hvor vækst, kreativitet og det gode liv går op i en helhed. I samarbejde med private aktører skal der skabes et kreativt og dynamisk miljø, hvor iværksættere kan udvikle deres virksomhed. Fremtidsfabrikken skal udvikle og tilbyde kreative iværksættere et uddannelsesforløb i vækst, så Sydfyn og øerne også giver iværksættere mulighed for faglig og personlig udvikling. I tæt samarbejde med kommunerne, erhvervsråd, revisorer, banker og andre rådgivere skal Fremtidsfabrikken forbedre de erhvervsmæssige rammebetingelser for iværksættere. Med fantastisk natur og kulturelle tilbud er der allerede private rammebetingelser på Sydfyn og øerne for den kreative iværksætter og dennes familie. Det gode iværksætterliv skal bruges som en del af den branding, der skal tiltrække kreative iværksættere fra andre dele af landet."

 

Missionen har været pejlemærket, og den har med tiden gjort vores metode tydeligere, hvilket du bl.a. kan læse om i Den Sydfynske Model.

 

Som en offentlig institution er det ikke overraskende, at vores overordnede mål er at bidrage til at skabe vækst på Sydfyn. Det nytter dog ikke noget at råbe "vækst", hvis ingen iværksættere har lyst til at vækste. Det er i industritankegangen, at man alene kan skabe vækst ved at virksomheder skal vokse og ansætte.

 

Med Fremtidsfabrikken støtter vi også de muligheder, der ligger i den nye netværksøkonomi. Her taler vi om udvikling af dig selv og din virksomhed og om udvikling i netværk. Det er der rigtig mange iværksættere som gerne vil, og resultatet er oftest, at de også vokser. Økonomisk vækst er blot ikke drivkraften for den enkelte.

Fremtidsfabrikken   |   fremtidsfabrikken@svendborg.dk   |   Tlf. (+45) 30174460