Fremtidsfabrikken search
facebook linkedin youtube
 

SIMAC

KLIK HER FOR MENU
 

DIN LOKALE OG NATIONALE MARITIME UDDANNELSESINSTITUTION

 

SIMAC er Danmarks største maritime uddannelsesinstitution med over 700 studerende og ca. 70 dygtige og veluddannede medarbejdere.

 

Der udbydes tre uddannelsesretninger:

  • Skibsofficeruddannelsen, der kombinerer de to klassiske uddannelser til skibsfører og maskinmester til én uddannelse, som giver de unge en helhedsforståelse for det at operere et moderne og teknologisk meget avanceret handelsskib.
  • Maskinmesteruddannelsen i en moderne indpakning med automation, robotteknologi, procesforståelse og ledelse er kerneområder. De studerende herfra finder job både til søs og i den landbaserede industri.
  • Skibsføreruddannelsen, der efter den fornødne sejltid som styrmand giver dig ret til at sejle som skibsfører i alle skibe.

 

De to førstnævnte uddannelser giver adgang til en bred vifte af job både i rederierhvervet og i Det Blå Danmark. Langt de fleste får et karriereforløb, der typisk åbner mulighed for lederjob på alle niveauer.

 

Udover at være en moderne, værdiledet uddannelsesinstitution driver SIMAC en om-fattende kursusvirksomhed. Vi udbyder således kurser inden for hele SIMACs kompetence-område, idet der dog fokuseres på kurser inden for automation samt bro- og maskinrums-simulation. Kurserne omfatter såvel standardkurser som skræddersyede kurser og bliver typisk skabt i et tæt samarbejde med aftagerne.

 

SIMAC er partner i projektet Co-Create Sydfyn, som omfatter en række kompetenceudviklingsforløb og -aktiviteter for maritime iværksættetre og smv'er.

 

 

Fremtidsfabrikken   |   Frederiksgade 8   |   5700 Svendborg   |    fremtidsfabrikken@svendborg.dk   |   Tlf. (+45) 30174450