Fremtidsfabrikken search
facebook linkedin youtube

29-09-2017
MORGEN PÅ FABRIKKEN

KLIK HER FOR MENU
 
INFORMATION

TID: 08.30 - ?

STED: Caféen, Fremtidsfabrikken, Jessens Mole 11, 5700 Svendborg

MÅLGRUPPE: Iværksættere, kunder og mulige samarbejdspartnere

ANTAL PLADSER: 50

KONTAKT FOR INFO: 30 17 44 49

FORPLEJNING UNDERVEJS: Ja

PRIS: 50 kr

 

Savner du også, som iværksætter, det spontane kaffemøde med kollegaer i firmaets tekøkken?

Kom og vær med i vores netværksevent, MORGEN PÅ FABRIKKEN, som giver plads til spontan networking, hygge og summen af liv i Sydfyns kreative iværksætterhus. Morgen på Fabrikken sker HVER SIDSTE FREDAG i måneden. Der er morgenmad fra kl. 08.30. Inspiratoren står klar fra kl. 9.00-09.45 og herefter er plads til at netværke.

 

Vi sørger for at der er disket op med dejlig morgenmad, kaffe og te, hygge, leg, inspirerende oplæg om alt lige fra Bjergbestigning, sparring omkring en iværksætters virksomhed til “Svesken på Disken” og selvfølgelig netværksdannelse - alt sammen noget som skal løfte fællesskabet, udvide netværket og give stof til eftertanke.

 

DAGENS INSPIRATOR: John Harmsen, Arbejdsglædeministeriet

 

FOREDRAG: kl. 9.00-9.45

 

EMNE: Salg for ikke-sælgere

Sådan sælger du nemmere til dine kunder. Du har styr på dine produkter. Men kan dine kunder se det geniale i dit koncept? Hvad nu hvis de siger til dig. "Vi har allerede én leverandør af xxx"? Hvad gør du så? Hvordan tilpasser du dit salg til de fire kundetyper der er, og hvad kan konceptet "Gratis Rose" betyde for dig og dit brand? Og er der egentlig forskel på at skulle sælge til en kvinde og en mand? Få svarene i dette underholdende foredrag.

Fremtidsfabrikken   |   fremtidsfabrikken@svendborg.dk   |   Tlf. (+45) 30174460