Fremtidsfabrikken search
facebook linkedin youtube
 

VISIONEN

KLIK HER FOR MENU

Visionen for huset

Huset skal være et kreativt og dynamisk miljø, hvor nye og etablerede iværksættere mødes, arbejder, opbygger netværk og lader sig inspirere.

 

Hvad er husets identitet? 

Huset skal have en identitet, som brugerne kan identificere sig med. At have kontor i huset er en del af virksomhedernes brand. Det skal være et sted, hvor virksomheder og organisationer finder kreative leverandører, fordi huset er kendt for at rumme kreative løsninger og samarbejder. Huset skal være så stærkt et brand, at det kan tiltrække kreative virksomheder udefra og skabe tilflytning.

 

Arbejdspladserne er grundstenen i huset. De suppleres med faciliteter og aktiviteter, der tilsammen giver optimale rammer at drive og udvikle virksomhed i.

 

 

Det forpligtende fællesskab

Som indbygger i huset er du en del af et forpligtende fællesskab, hvor du bidrager til fællesskabet i form af sparring med andre, udveksling af erfaringer, hjælper med udfordringer og beder om eller modtager hjælp fra andre (it’s give and take).

Fremtidsfabrikken   |   Jessens Mole 11   |   5700 Svendborg   |   fremtidsfabrikken@svendborg.dk   |   Tlf. (+45) 30174449