Fremtidsfabrikken search
facebook linkedin youtube

24-02-2017
MORGEN PÅ FABRIKKEN

KLIK HER FOR MENU
 
INFORMATION

TID: 08.30 - ?

STED: Caféen, Fremtidsfabrikken, Jessens Mole 11, 5700 Svendborg

MÅLGRUPPE: Iværksættere, kunder og mulige samarbejdspartnere

ANTAL PLADSER: 50

KONTAKT FOR INFO: 30 17 44 49

FORPLEJNING UNDERVEJS: Ja

PRIS: 50 kr

 

Savner du også, som iværksætter, det spontane kaffemøde med kollegaer i firmaets tekøkken?

Kom og vær med i vores netværksevent, MORGEN PÅ FABRIKKEN, som giver plads til spontan networking, hygge og summen af liv i Sydfyns kreative iværksætterhus. Morgen på Fabrikken sker HVER SIDSTE FREDAG i måneden. Der er morgenmad fra kl. 08.30. Inspiratoren står klar fra kl. 9.00-09.45 og herefter er plads til at netværke.

 

Vi sørger for at der er disket op med dejlig morgenmad, kaffe og te, hygge, leg, inspirerende oplæg om alt lige fra Bjergbestigning, sparring omkring en iværksætters virksomhed til “Svesken på Disken” og selvfølgelig netværksdannelse - alt sammen noget som skal løfte fællesskabet, udvide netværket og give stof til eftertanke.

 

DAGENS INSPIRATOR: Jette Lund

 

FOREDRAG: kl. 9.00-9.45

 

EMNE: ”Urkraft og drivkraft”

Med vægten lagt på den mentale rejse du begiver dig ud på som iværksætter, kommer Jette Lund og italesætter under overskriften ’Urkraft og drivkraft’, hvilken fantastisk rejse du har begivet dig ud på. Med udgangspunkt i en unik mytologisk tilgang, kan du undervejs i foredraget selv følge med og identificere dine dæmoner, dine helte og de bjerge du må bestige.

Efter foredraget har du langt større indsigt i og forståelse af, hvad du møder undervejs og har fået din rygsæk fyldt op med værktøjer, endnu bedre rustet, når du møder modgang og medgang. Vi er alle iværksættere af eget liv og vores valg afgør, om vi får en ”Heros’ Journey”.

Fremtidsfabrikken   |   fremtidsfabrikken@svendborg.dk   |   Tlf. (+45) 30174460