Fremtidsfabrikken search
facebook linkedin youtube

31-03-2017
MORGEN PÅ FABRIKKEN

KLIK HER FOR MENU
 
INFORMATION

TID: 08.30 - ?

STED: Caféen, Fremtidsfabrikken, Jessens Mole 11, 5700 Svendborg

MÅLGRUPPE: Iværksættere, kunder og mulige samarbejdspartnere

ANTAL PLADSER: 50

KONTAKT FOR INFO: 30 17 44 49

FORPLEJNING UNDERVEJS: Ja

PRIS: 50 kr

 

Savner du også, som iværksætter, det spontane kaffemøde med kollegaer i firmaets tekøkken?

Kom og vær med i vores netværksevent, MORGEN PÅ FABRIKKEN, som giver plads til spontan networking, hygge og summen af liv i Sydfyns kreative iværksætterhus. Morgen på Fabrikken sker HVER SIDSTE FREDAG i måneden. Der er morgenmad fra kl. 08.30. Inspiratoren står klar fra kl. 9.00-09.45 og herefter er plads til at netværke.

 

Vi sørger for at der er disket op med dejlig morgenmad, kaffe og te, hygge, leg, inspirerende oplæg om alt lige fra Bjergbestigning, sparring omkring en iværksætters virksomhed til “Svesken på Disken” og selvfølgelig netværksdannelse - alt sammen noget som skal løfte fællesskabet, udvide netværket og give stof til eftertanke.

 

DAGENS INSPIRATOR: Kirsten Bonde Sørensen

 

FOREDRAG: kl. 9.00-9.45

 

EMNE: Designtænkning og forretningsudvikling

Som designtænkende iværksætter har du en anderledes kreativ og skabende tilgang til forretningsudvikling. Desuden har du en række kompetencer, som klæder dig rigtig godt på til at skabe muligheder, design solide forretningsmodeller, unikke værditilbud, gode services og værdifulde oplevelser for eller med dine kunder. Lær at kombinere strategisk design, kreativitet & passion med strategi og forretningsudvikling.

Fremtidsfabrikken   |   fremtidsfabrikken@svendborg.dk   |   Tlf. (+45) 30174460