Fremtidsfabrikken search
facebook linkedin youtube

28-04-2017
MORGEN PÅ FABRIKKEN

KLIK HER FOR MENU
 
INFORMATION

TID: 08.30 - ?

STED: Caféen, Fremtidsfabrikken, Jessens Mole 11, 5700 Svendborg

MÅLGRUPPE: Iværksættere, kunder og mulige samarbejdspartnere

ANTAL PLADSER: 50

KONTAKT FOR INFO: 30 17 44 49

FORPLEJNING UNDERVEJS: Ja

PRIS: 50 kr

 

Savner du også, som iværksætter, det spontane kaffemøde med kollegaer i firmaets tekøkken?

Kom og vær med i vores netværksevent, MORGEN PÅ FABRIKKEN, som giver plads til spontan networking, hygge og summen af liv i Sydfyns kreative iværksætterhus. Morgen på Fabrikken sker HVER SIDSTE FREDAG i måneden. Der er morgenmad fra kl. 08.30. Inspiratoren står klar fra kl. 9.00-09.45 og herefter er plads til at netværke.

 

Vi sørger for at der er disket op med dejlig morgenmad, kaffe og te, hygge, leg, inspirerende oplæg om alt lige fra Bjergbestigning, sparring omkring en iværksætters virksomhed til “Svesken på Disken” og selvfølgelig netværksdannelse - alt sammen noget som skal løfte fællesskabet, udvide netværket og give stof til eftertanke.

 

DAGENS INSPIRATOR: Eva Kristina Mikkelsen, 1:30 Kommunikation

 

FOREDRAG: kl. 9.00-9.45

 

EMNE: Boost din markedsføring med mobiltelefonen

Vi går alle sammen rundt med super gode kameraer i lommen eller tasken, men kun ganske få virksomheder formår at udnytte det potentiale, der ligger i at producere indbydende videoklip med mobilen. Medbring din smartphone denne morgen og få helt konkrete tips til, hvordan du kan optage og redigere film, der booster din virksomheds branding og markedsføring.

Film og video fylder mere og mere – både på websider og sociale medier. Hvert minut bliver der uploadet 100 timers video til YouTube, og de levende billeder fylder mere og mere på Facebook, LinkedIn osv.

Fremtidsfabrikken   |   fremtidsfabrikken@svendborg.dk   |   Tlf. (+45) 30174460