Fremtidsfabrikken search
facebook linkedin youtube

22-06-2017
MORGEN PÅ FABRIKKEN

KLIK HER FOR MENU
 
INFORMATION

TID: 08.30 - ?

STED: Caféen, Fremtidsfabrikken, Jessens Mole 11, 5700 Svendborg

MÅLGRUPPE: Iværksættere, kunder og mulige samarbejdspartnere

ANTAL PLADSER: 50

KONTAKT FOR INFO: 30 17 44 49

FORPLEJNING UNDERVEJS: Ja

PRIS: 50 kr

 

Savner du også, som iværksætter, det spontane kaffemøde med kollegaer i firmaets tekøkken?

Kom og vær med i vores netværksevent, MORGEN PÅ FABRIKKEN, som giver plads til spontan networking, hygge og summen af liv i Sydfyns kreative iværksætterhus. Morgen på Fabrikken sker HVER SIDSTE FREDAG i måneden. Der er morgenmad fra kl. 08.30. Inspiratoren står klar fra kl. 9.00-09.45 og herefter er plads til at netværke.

 

Vi sørger for at der er disket op med dejlig morgenmad, kaffe og te, hygge, leg, inspirerende oplæg om alt lige fra Bjergbestigning, sparring omkring en iværksætters virksomhed til “Svesken på Disken” og selvfølgelig netværksdannelse - alt sammen noget som skal løfte fællesskabet, udvide netværket og give stof til eftertanke.

 

DAGENS INSPIRATOR: Fremtidsforsker Peter Hesselsdahl

 

FOREDRAG: kl. 9.00-9.45

 

EMNE: WE-Economi - Spillereglerne i en ny økonomi

Den gamle industrielle økonomi er under udskiftning. Vi er på vej ind i en ny økonomisk logik, som er defineret og præget af digital teknologi og netværker. Fokus skifter fra enkelt-stående produkter til løsninger, platforme bliver den nye centrale spiller, og brugerne bliver i langt højere grad inddraget i at skabe værdi.  Fremtidsforsker og konsulent Peter Hesseldahl fortæller om spillereglerne i den nye økonomi.

Fremtidsfabrikken   |   fremtidsfabrikken@svendborg.dk   |   Tlf. (+45) 30174460