Fremtidsfabrikken search
facebook linkedin youtube
 
 
 
 

START-UP PLADSER

KLIK HER FOR MENU
INFORMATION:

LOKALENAVN: Start-up

LEJEMÅL: Fast fuldtidsplads

BEGRÆNSNING: Max 1 år

HVEM: Nystartede kreative fuldtidsiværksættere

ANTAL PLADSER: 3

STØRRELSE: 20 m2

FACILITETER: Hævesænkeborde, kontorstole, WIFI, opslagstavler og whiteboard samt fri brug af mødelokaler

MÅNEDSLEJE: 1.000 kr pr mdr inkl. forbrug

DEPOSITUM: Ingen

LEDIGE PLADSER: Der er pt ingen ledige pladser

Er du en nystartet iværksætter med behov for en arbejdsplads?

Du kan leje en af de tre pladser i vores start-up-kontor. Kontoret er fuldt møbleret, så det er plug-and-play, hvor du bare kommer med din PC/Mac/laptop og andre arbejdsredskaber.

 

På kontoret vil I være tre, der kan støtte og sparre med hinanden om de udfordringer, som I står overfor i jeres helt nye virksomheder. Og I får netværk og kolleger i resten af fabrikken, der gerne hjælper og deler ud af deres erfaringer.

 

Som indbygger i start-up-kontoret har du udvidet adgang til rådgivernetværket Boost Bizz Network, så du kan få vejledning og støtte i opstarten af din virksomhed.

 

Start-up-kontoret er møbleret med hævesænkeborde, kontorstole, opslagstavler og whiteboard. Der er WIFI og kablet netadgang. Som indbygger i fabrikken kan du frit benytte arbejdscaféen, tagterrassen og pausezonerne rundt i bygningen, ligesom der er fri brug af mødelokalerne, når de ikke er lejet ud.

 

For at kunne få en af de tre start-up pladser skal du have et CVR-nr., der ikke er ældre end 6 mdr. Du kan leje en start-up plads i max. 1 år, hvorefter du kan leje pladser andre steder i fabrikken på lige vilkår med de øvrige indbyggere.

 

Fremtidsfabrikken   |   Jessens Mole 11   |   5700 Svendborg   |   fremtidsfabrikken@svendborg.dk   |   Tlf. (+45) 30174449