Fremtidsfabrikken search
facebook linkedin youtube
 
 
 
 
 

INDRETNING

KLIK HER FOR MENU
 

Indretningen af fabrikken er en lang samskabelse

"Vi skal have den omvendte verden med græs på loftet og himmel på gulvet" sagde Kirsten Krogh på et af de første møder i byggeriets følgegruppe. Den idé var der opbakning til, og den blev afsættet for de TANKER OG TEMAER, som er i huset. Scenograf Rebekka Bentzen visualiserede et forslag til UDSMYKNING OG INDRETNING af huset, og herfra har mange forskellige kreative ildsjæle bidraget til indretning og udsmykning af fællesarealerne.

 

Fotograf Geir Haukursson har taget billederne af Ambrosius-egen til væg- og loftsudsmykningen i det åbne kontor Skoven, og illustrator Tue Rosenkjær har utænkt installationen af træstamme og -krone.

 

Svendborg Streetart har udsmykket lockerskabene til deltidspladserne, og den proces udviklede sig til også at omfatte et oversigtskort med Pacman i indgangen. I maj 2015 lavede Fremtidsfabrikken og Svendborg Streetart en workshop, hvor unge graffitimalere lavede udsmykningen til fabrikkens toiletter, lokumsgraffiti 2.0.

 

Her er indrettet med de smukkeste møbler fra vores lokale designflagskib Erik Jørgensen Møbelfabrik, skriveborde og whiteboards købt på kommunale indkøbsaftaler, brugte retromøbler fra dba.dk og Lauritz.com, småmøbler fra den gamle værftskantine på Frederiksøen, tallerkner og service til caféen fra Peder Most Gardens loppemarked og en masse andre leverandører.

 

Indretningen af fabrikken er indbegrebet af DEN SYDFYNSKE MODEL med Passion, Co-creation og Emergens. Det er ildsjæle, der bidrager med hver deres ekspertise og passion, samskabelse på kryds og tværs mellem husets brugere og leverandør, og det meste opstår ud fra de muligheder ethvert kreativt menneske kommer med, når de går ind gennem døren til fabrikken.

 

Husets indretning er ikke færdig - og rummet med græs i loftet ender med at bliver det sidste, der bliver indrettet ...

Fremtidsfabrikken   |   Jessens Mole 11   |   5700 Svendborg   |   fremtidsfabrikken@svendborg.dk   |   Tlf. (+45) 30174449